Scheidingswanden

Scheidingswanden

VG Projects B.V. heeft ervaring in een gevarieerd aanbod aan scheidingswanden, die elk afhankelijk van de situatie een gepaste oplossing bieden. Op basis van de functie, uitstraling en het budget is onderscheid te maken in de onderstaande 3 categorieën.

Waarom VG Projects B.V. ?

  • Concurrerende prijs tegen een goede kwaliteit
  • Goede service en begeleiding tijdens uw project
  • Brede deskundigheid en ervaring
  • Voor zowel grote als kleine projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Neem contact op

Industriële wanden

Binnen een productieomgeving is de ligging van een goede ruimte essentieel. Door een korte lijn te realiseren naar uw productie hal of magazijn, kunt u een hoop tijd besparen. Dit geldt bijvoorbeeld voor uw kantoor, maar ook voor uw kantine, kleed- of opslagruimte.

Meer informatie

Glaswanden

Glazen kantoorwanden zijn in de hedendaagse kantoorontwerpen niet meer weg te denken. Ze creëren een open, luchtige en stijlvolle werkomgeving en maken optimaal gebruik van het licht. Daarnaast kunt u makkelijk zien of een ruimte bezet is zonder dat dit ten kosten gaat van uw privacy.

Meer informatie

Gesloten wanden

Een gesloten wand zorgt voor de optimale afscherming van een ruimte. U kunt hierbij variëren met verschillende materialen, wanddiktes en bekleding om de ruimte geheel naar eigen wens in te richten.

Meer informatie

© VG PROJECTS B.V.