Afbouw

ddd

Potentie benutten

Of de ruimte nou verkoopklaar of alleen afgemaakt moet worden,  wij leveren de ruimte casco+ af. 

Een van de dingen die we doen is het benutten van potentie. We geven de ruimte wat het nodig heeft om een geschikte werkomgeving te worden of maken de ruimte verkoopklaar. Als een ruimte casco of niet-af wordt afgeleverd, is het soms moeilijk om de potentie te ontdekken. Geen zorgen, daar zijn wij voor. Wij helpen je de potentie van je (kantoor)ruimte te zien én benutten. 

Scheidingswanden

Een ruimte heeft vaak meerdere functies: van bellen tot vergaderen, van werken tot creëren. Om een (werk)omgeving te creëren die goed voelt én werkt, is het belangrijk om een ruimte zo in te delen dat de functies worden ondersteund. Scheidingswanden zijn daar uitermate geschikt voor en bieden afhankelijk van de situatie geschikte oplossingen voor het inrichten van een ruimte. Op basis van functie, uitstraling en budget bieden wij verschillende soorten scheidingswanden aan: industriële wanden, glaswanden en gesloten wanden.


Soorten scheidingswanden

Industriële wanden

Deze wanden zijn uitermate geschikt om een ruimte in te delen. Zo ondersteunen de wanden onder andere de inrichting van productieprocessen, maar ook de doorloop of verdeling van bijvoorbeeld kantoorruimtes, kantines en kleedkamers. Industriële wanden zijn bestand tegen brand, geluid, kou en gevaarlijke stoffen. 

Glaswanden

Glaswanden zijn niet meer weg te denken uit kantoorontwerpen. Ze scheiden ruimtes zonder de lichtinval te beïnvloeden en creëren een open en stijlvolle werkomgeving. Het ontwerp wordt versterkt met de juiste profielen en deuren, folies geven de gecreëerde ruimtes een functie of helpen jou je merk te versterken.

Gesloten wanden

Gesloten wanden zijn dé manier om ruimtes te creëren waarbij meer privacy vereist is. Denk aan vergaderruimtes, congreszalen of privékantoren. Er zijn verschillende soorten gesloten wanden, met elk hun eigen voordelen. Genoeg mogelijkheden dus. We denken graag mee over de juiste oplossing voor jouw ruimte. 

Systeemplafonds

Het juiste plafond draagt bij aan goede akoestiek en brandveiligheid. 

Een systeemplafond bestaat uit plafondplaten en plafondprofielen die gemonteerd worden aan een ophangsysteem. We bieden een grote verscheidenheid aan materialen aan waardoor je altijd het juiste plafond voor jouw ruimte kiest. Of je nu gaat voor hard of zacht materiaal, staal, gips of aluminium of voor lamellen, houten of Metal Stud plafonds: er zit altijd wat voor je bij. En zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, wij adviseren je graag. 

 

Stuc- & Schilderwerk

De afwerking van een project is de finishing touch en bepalend voor de uitstraling van het eindresultaat. Wij zetten onze projecten integraal op, wat betekent dat wij het stuc- en schilderwerk door onze eigen mensen laten uitvoeren. Hierdoor zijn we flexibel, schakelen we snel en garanderen we -niet geheel onbelangrijk- goed stuc- en schilderwerk. Geen gedoe, goed geregeld.

Tegelwerk

Kwalitatief hoogwaardig & eenvoudig schoon te houden.  

Naast stuc- & schilderwerk leveren wij ook kwalitatief hoogwaardig tegelwerk. We werken met grote precisie en leggen de tegels secuur en zoals jij dat wil. Door de keuze van de juiste tegel zorgen we ervoor dat de ruimte functioneel is én er goed uitziet. Hulp nodig? We adviseren je graag. 

Sanitaire renovaties

Sanitair heeft soms een opknapbeurt nodig en ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. We maken samen met jou de juiste keuzes en zorgen ervoor dat je sanitair volledig wordt vernieuwd. We houden rekening met alle eisen rondom hygiëne en zorgen ervoor dat de ruimte optimaal aansluit bij de rest van het ontwerp. 

Wil je met ons werken?

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor