Image Alt

Over ons

Van begin tot eind

Ons werk verandert. Kantoorruimtes en werkomgevingen zijn niet alleen ruimtes waarin wordt gewerkt. Het zijn plekken waarin wordt gecreëerd, waar samenwerkingen worden gesmeed en verbindingen worden gelegd. Kantoren van nu zijn afgestemd op wat de mensen die er werken nodig hebben. Van idee tot functioneel kantoor, VG Projects begeleidt en faciliteert als aannemer in het tot leven brengen van deze ruimtes.

Veiligheid staat voorop. Altijd. Daarom werken we niet alleen volgens de veiligheidsnormen, maar zijn we ook ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Met veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel kun je er op rekenen dat je project altijd met de grootste vakkundigheid en zorg wordt uitgevoerd.

We zijn zuinig op onze wereld en daarom houden wij bij materiaalkeuzes altijd rekening met het milieu en scheiden we ons afval om recycling te bevorderen.

Onze belofte aan jou

Compleet pakket

We bieden een compleet pakket van diensten aan: van advies tot uitvoering en afronding. Samen gaan we aan de slag met jouw project en zorgen wat dat alles van begin tot eind geregeld is. Dát is onze kracht, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over jouw project.

Één aanspreekpunt

We houden van duidelijkheid. Ga je met ons in zee? Dan verloopt je contact altijd via dezelfde persoon. Zo weet je precies waar je aan toe bent en hoe je ons kunt bereiken. 

Geen verrassingen

Niets is erger dan niet precies weten waar je aan toe bent. Daarom werken wij met één offerte voor alle werkzaamheden en maken we altijd eenduidige en concrete afspraken. Geen verrassingen, geen gedoe. 

Flexibel

Tijdens (bouw)projecten veranderen keuzes regelmatig, dat weten wij als geen ander. Daarom zijn wij flexibel en vangen wij wijzigingen zo goed mogelijk op om jou als opdrachtgever klantgerichte dienstverlening te bieden. Samen gaan we voor optimaal resultaat. 

Van begin tot eind één aanspreekpunt

ons werkproces

Scope bepaling

Het afbakenen van het project helpt beide partijen inzicht te krijgen in de omvang van de werkzaamheden. We stemmen onze verwachtingen op elkaar af.

Prijsvorming

Op basis van de scope of works, tekenwerk en eventueel een locatiebezoek, maken wij een aanbieding die past bij uw wensen. Daarna volgt de planning.

Uitvoering

Tijdens de uitvoering is er één persoon met wie je contact hebt. Jouw contactpersoon organiseert werkzaamheden en overziet- en voert tussentijdse wijzigingen door.

Nazorg

Bij ons eindigt het project niet als de werkzaamheden zijn afgerond. Na de oplevering staan wij altijd klaar om aanvullende wensen werkelijkheid te laten worden.

Wil je met ons werken?

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor