Image Alt

Diensten

Afbouw

Of de ruimte nou verkoopklaar of alleen afgemaakt moet worden,  wij leveren de ruimte casco+ af. 

Een van de dingen die we doen is het benutten van potentie. We geven de ruimte wat het nodig heeft om een geschikte werkomgeving te worden of maken de ruimte verkoopklaar. Als een ruimte casco of niet-af wordt afgeleverd, is het soms moeilijk om de potentie te ontdekken. Geen zorgen, daar zijn wij voor. Wij helpen je de potentie van je (kantoor)ruimte te zien én benutten. 

 

Installaties

Vastgoedobjecten hebben nou eenmaal eens in de zoveel tijd een opfrisbeurt nodig. Het vervangen, vernieuwen of plaatsen van de E- en W-installaties is net zo belangrijk als het inrichten van de ruimte. Daarom komen wij graag bij je langs en zorgen we ervoor dat al je installatiewerk weer up-to-date is. 

Verhuurgereed maken

Wij upgraden jouw vastgoedobject en nemen je alle zorg uit handen.

Ben je in het bezit van een vastgoedobject dat een upgrade nodig heeft? Dan heb je de juiste plek gevonden. Wij organiseren volledige upgrades zodat jij je object als nieuw op de markt kunt brengen. We starten met sloopwerkzaamheden, waarna we jouw pand of verdieping van vloer tot plafond vernieuwen. We maken het object volledig verhuurklaar zodat jij zonder zorgen je werk kunt doen.

Demontage- & sloopwerken

Huurders van kantoren komen en gaan, waardoor oude inbouwpakketten verouderd raken. Wij voorzien in het verwijderen en afvoeren van de oude inrichting en geven kantoorruimtes weer een nieuw leven. VG Projects heeft veel ervaring met het verbouwen in kantooromgevingen en weet precies wat nodig is om een ruimte aan te passen aan de functies die zij heeft. Tijdens de verbouwing houden we daarom ook altijd rekening met de mensen die er werken. 

Ontwerp

Het voordeel van werken met tekenwerk is dat iedereen dezelfde perceptie heeft van het eindresultaat. Afhankelijk van de scope of works bepalen we of het nodig is om tekenwerk uit te voeren. Is er nog geen tekenwerk beschikbaar? Geen zorgen! VG projects kan tekenwerk aanleveren. Zo zetten we samen een stabiele basis neer voor jouw project. 

VGDB bouw

VGDB Bouw is een onderdeel van VG Projects en is gespecialiseerd in het van de grond af bouwen van vastgoedobjecten. We bouwen vastgoedobjecten met oog voor detail en altijd volgens het afgesproken budget. Wij nemen je alle zorg uit handen door het hele project op onze schouders te nemen. Je hebt één aanspreekpunt, van architect tot oplevering. Daarnaast adviseren wij over het aanvragen van bouwvergunningen en overleggen we met gemeentelijke instanties.

Wil je met ons werken?

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor