Image Alt

Duurzaamheid

Gewoon groen doen

Wat zie jij als je naar de toekomst kijkt? Hoe ziet de wereld waar de volgende generaties in opgroeien eruit? Groen, hopen wij bij VG Projects. Wij kijken naar de toekomst door een groene bril. Om morgen impact te maken, moeten we vandaag de juiste keuzes maken. Dat betekent dat duurzaamheid een cruciaal aspect is in alles wat we doen. Samen met onze partners werken we aan groene bouwoplossingen en innovaties.

Onze pijlers

Bij alles wat we doen, bouwen we op onze zes duurzaamheidspijlers: de basis van onze visie en werkwijze. Zo weten we zeker dat we onze doelen niet uit het oog verliezen en maximale impact maken.

Circulair

Materialen die keer op keer een nieuw leven krijgen: hergebruik is het toverwoord.

Gezond

Wij gaan voor innovatie die bijdraagt aan onze collectieve gezondheid.

Comfort

Maximaal duurzaam, zonder in te leveren op ergonomie, akoestiek en gebruiksgemak, dát is comfort pur sang.

Kwaliteit

Duurzaamheid zonder concessies en compromissen als het om kwaliteit gaat

Design

Resultaat met impact dankzij vakmanschap en slim design.

Adaptief

Onze demontabele constructies zijn bijzonder flexibel en wisselen moeiteloos van functie. Nu en in de toekomst.

Garanties voor kwaliteit

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan centraal. We zijn er trots op dat we werken volgens verschillende kwaliteitssystemen die onze inzet voor uitmuntendheid weerspiegelen. Hier zijn de certificaten binnen VG Groep weergegeven.

VG Projects is gecertificeerd volgens ISO 9001, wat aantoont dat we strenge normen hanteren voor kwaliteitsmanagement. Hierdoor kun jij erop vertrouwen dat onze processen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen en dat we voortdurend werken aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Ons VCA- certificaat bevestigt dat we voldoen aan de normen voor veiligheid, gezondheid en milieu op de werkplek.

CO2-Prestatieladder

De CO2-Prestatieladder, ontwikkeld door SKAO, is bij deze ambities het leidende instrument. Het helpt ons niet alleen onze ecologische impact te verminderen, maar versterkt ook onze positie als duurzaam ondernemer. Samen met partners in de keten nemen we concrete stappen naar een groenere bedrijfsvoering. Hoe we dat doen? Door de focus te leggen op groene energie, het nieuwe rijden, bewustwording en duurzame voertuigen. Meer hierover lees je in de documenten die je via onderstaande buttons kunt downloaden. Of bekijk hier de website van CO2-prestatieladder: https://www.co2-prestatieladder.nl/nl

Een project met ons realiseren?

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor